Lente & Zomer Hutspot

Benodigdheden:

 ingred

  • 700 gram bloemige aardappels.
  • 500 gram panklare Lente en Zomer Hutspot.
  • 1 sjalotje
  • 400 – 500 gram Verse Worst van Slager van de Veen.

 

Bereiding:

 

  • Zet de aardappels met wat water op.
  • Doe hier de groenten bovenop en breng het aan de kook.
  • Laat het op een laag pitje lekker gaar worden.
  • Braad de verse worst gaar met 125 gram of naar behoefte braadboter zodat u lekkere jus krijgt.
  • Als alles gaar is de jus naar behoefte bij de aardappels en groenten doen en dan met de stamper losjes pureren zodat de groenten nog wat zichtbaar blijft.
  • De verse worst aan plakjes snijden en er met een spatel doorheen roeren.
  • Naar smaak iets zout en/of snufje peper toevoegen.

 

Eet smakelijk.result

Copyright © 2019. All Rights Reserved.